Linkbuilding 2.0 og ny pingving @SEOtext 3 kvartal 2016

I 3 kvartal 2016 har vi lanceret Linkbuilding 2.0

Det har længe været undervejs og er nu en realitet.

Med Linkbuilding 2.0 får du samme gode service som altid krydret med en masse nye tiltag, der betyder, at du som kunde hos os kan læne dig trygt tilbage og nyde dine hjemmesider storme frem på søgemaskinerne.

SEO bliver ikke nemmere at udfører – tværtimod. Google opdatere konstant deres algoritme og især deres Pingvin algoritme bliver hyppigt opdateret og d. 23 september 2016 blev så dagen, hvor Google meddelte at Pingvin nu ville køre “live” i fremtiden og derfor vil den overvåge konstant og Google vil ikke længere melde ud, når der kommer en opdatering, da det nu sker hele tiden, live – se mere her: https://webmasters.googleblog.com/2016/09/penguin-is-now-part-of-our-core.html

Linkbuilding 2.0 er “venner” med pingvinen

Som de fleste der læser med her nok ved, så er der ingen form for linkbuilding som Google bryder sig om, da al linkbuilding i Googles øjne er at manipulerer med deres algoritme og det bryder de sig ikke om, da de er interesseret i at leverer de bedste og IKKE manipulerede søgeresulter til deres brugere.

PBN – blognetværk og splogs

Kært barn mange navne. PBN (Private blog network) som på dansk kaldes blognetværk eller splogs har i mange år været det bedste værktøj der (til prisen) kan få din hjemmeside foran konkurrenterne på Google. Blognetværk er stadig super effektive og virker uden tvivl stadig som noget af det bedste.

Men man skal passe på med kun at have links fra splogs i sin linkprofil, da dette er et footprint som Google nemt kan gennemskue og man risikerer derfor at blive straffet.

Med Linkbuilding 2.0 fra os får du en varieret linkprofil. 

Vi tilbyder dig at komme med i et unikt setup, hvor vi gennem de sidste 10 år har bygget og arbejdet os frem til dér, hvor vi står nu.

Udover links fra egne og samarbejdspartnere netværk er vores service nu også:

  • Links fra større medier
  • Redaktionelle links
  • Vi sender dig forslag til sider, hvor du selv kan oprette og bede om links – som f.eks: https://www.ingenco2.dk/
  • Link fra store kendte bloggere (danske og udenlandske)
  • Links fra relevante sider, hvor vi laver outreach

Vi har valgt at holde pladserne til Linkbuilding 2.0 begrænset og har åbnet op for de første 100 som en start.

Tilmeldingen er i fuld gang og der er nu under 20 plads tilbage.

Er du interesseret, så skriv dig op ved at ringe til os: +45 6574 2003, send en mail: kristian@move-marketing.dk eller udfyld formularen herunder:

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Husk at vi også tilbyder links fra Sverige, Norge, Tyskland, Holland og mange andre lande – kontakt os i dag og hør mere om mulighederne.

OM KRISTIAN OLE RØRBYE

Kristian Ole Rørbye er vores SEO-ekspert med mere end 15 års erfaring inden for SEO og online markedsføring. Her på bloggen deleer han ud af hans viden og erfaring.

Skriv en kommentar