SEO fra Chiang Mai i Nordthailand

Chiang Mai er byen, hvorfor vi udfører arbejdet til vores danske kunder. Dette har vi valgt at flere forskellige grunde.

En af grundende er bare byen i sig selv og derfor kommer jeg her med en lille beskrivelse af byen, Chiang Mai, så vores kunder og andre interesserede kan læse lidt med omkring, hvor det er vi udfører deres SEO fra 🙂

Kort om Chiang Mai

Chiang Mai (เชียงใหม่  – Thai) er Thailands andenstørste by. Den bliver også betegnet som nord Thailands hovedstad. Selve byen Chiang Mai har kun 160.000 indbyggere men bliver de omkring liggende forstæder talt med, er indbygger talt lidt over en million mennesker. Byen er beliggende på Ping floden 700 kilometer nord for Bangkok. Byen er i dag kendt som et ekstremt populært rejsemål både blandt den thailandske befolkning og turister fra udlandet. Sidste år besøgte flere end 5 millioner mennesker byen heraf 2 million udenlandske turister.

Byen er opdelt i 4 områder (khwaeng), Nakhon Ping, Srivijaya, Mengrai og Kawila. Det kan sammenlignes med bro kvarterne som vi kender det fra København.

Selve byen har sine rødder tilbage til 1296 og blev grundlagt af den daværende konge Mangrai. Navnet betyder ”den nye by”. Dengang var byen omgivet af en bymur og en voldgrav for at beskytte mod angrebene fra Burma. Byen har ved flere lejligheder været indtaget af Burma, hvilket den stadig bærer præg af den dag i dag.

Besøgene til byen kan regne med høje temperaturer og meget få dage med dårligt vejr såfremt de undgår regntiden. Gennemsnits temperaturen ligger fra omkring 20 grader i de kolde måneder op over 30 grader i de varme måneder. Solen skinner mellem 250 og 300 timer om måneden. Så hvis du kan lide sol og varme er det et oplagt rejsemål.

Chiang Mai er et kulturelt samlingspunkt for hele nord Thailand. Den er vært for utallige thailandske festivaler året igennem. Er du så heldig at besøge byen ved en af disse festivaler er de absolut et besøg værd. Her oplever man den varme thailandske kultur på nært hold. En af de større festivaler er Loi Kratong festivalen. Her lader flere tusind mennesker containere lavet af smukt dekorede bananblade flyde ned af floden, de er pyntet med blomster og lys. Samtidig sender de lokale også de velkendte papir balloner med lys i til vejrs. Udover festivalerne er der et utal af museer som er værd at besøge.

Udover festivalerne og den smukke natur samt det dejlige vejr byder Chiang Mai på et aktivt natteliv. Der er massevis af barer med hver deres niche, flere store diskoteker og utroligt mange steder hvor der bliver spillet live musik. Så er du i Chiang Mai skal du mindst en gang i løbet af din ferie gå ud og opleve det thailandske natteliv. Du vil ikke fortryde det.

En ferie i Chiang Mai kan varmt anbefales uanset om du er til sol og strand, museer, festivaler eller det vilde natteliv. Her er der noget for enhver smag. Befolkningen er åben, imødekommende og varm. Du vil ikke fortryde en ferie i Chiang Mai, det eneste du måske fortryder, er at ferien ikke var lang nok J

OM KRISTIAN OLE RØRBYE

Kristian Ole Rørbye er vores SEO-ekspert med mere end 15 års erfaring inden for SEO og online markedsføring. Her på bloggen deleer han ud af hans viden og erfaring.

Skriv en kommentar