Prestashop – Verdens bedste Open Source System til Webshop

Webshop systemet der i 2010 blev kåret til det bedste Open Source system i verden til e-commerce.
Prestashop er ikke mere end små 4 år gammelt og det må derfor siges at have fået en forrygende start! Her vil vi komme ind på, hvor og hvordan du kommer i gang med at bruge Prestashop til din webshop – billig og lige til.

Hvorfor skal man vælge Prestashop?

Det er nok det første spørgsmål man skal finde svaret på, da der er mange muligheder at vælge imellem på markedet.
Det jeg selv faldt mig ind i første øjekast var selve brugervenligheden i backoffice (administrationsdelen). Her inde er det utroligt nemt og hurtigt at danne sig et overblik over de forskellige funktioner som man har mulighed for at benytte. Selve det grafiske layout i backoffice er med til at gøre oplevelsen endnu bedre, da det bliver præsenteret på en flot og professionel måde.

Oversat til dansk


Der er rigtig mange frivillige (også danskere), der løbende hjælper med til at holde Prestashop opdateret ved at oversætte back- og frontoffice til dansk. Dette skal gøres løbende, da der hele med jævne mellemrum kommer nye versioner af Prestashop. At systemet er oversat til dansk er også med til at gøre det til et rigtig godt valg, da man undgår misforståelser i sproget samt forstår funktionerne til fulde.

Hjælpeforum på dansk


Ved spørgsmål er hjælpen heller ikke særlig lang væk. På det danske forum: http://www.prestashop.com/forums/forum/40-dansk/ får man god support fra eksperter og ligesindede Prestashop fans – det danske forum er det med mest aktivitet sammenlignet med andre lande.

Hvordan kommer man i gang med at bruge Prestashop?

Der er to muligheder her:

  1. Du gør-det-selv metoden
  2. Du kontakter en ekspert der kan hjælpe dig med at komme i gang

Gør-det-selv Prestashop
Her kræver det at man har tid og lyst til at sætte sig ind i systemet, domæner, webhoteller, databaser, lidt html, billedredigering, SEO mm.
Har man det, ja så er det helt klart den billigste måde at komme i gang og man kan herefter vurderer om man vil bruge professionel hjælp senere hen.

Prestashop ekspert
Med eksperthjælp til Prestshop får du den perfekte start for at din webshop bliver en succes. Her er der taget højde for det hele og der bliver hjulpet med alt lige fra:

  1. valg af domæne
  2. webhotel
  3. unikt design til shoppen
  4. SEO
  5. markedsføring på socialemedier
  6. support
  7. oplæring i systemet og meget mere.

Er du blevet interesseret i at komme i gang med Prestashop, så tag et kig forbi vores service på Prestasdesign.dk, hvor vi tilbyder full servive indenfor Prestashop design, opsætning, SEO, support mm.
[button link=”http://www.prestadesign.dk” variation=”blue” size=”large”]Se mere om Prestashop her[/button]
.

OM KRISTIAN OLE RØRBYE

Kristian Ole Rørbye er vores SEO-ekspert med mere end 15 års erfaring inden for SEO og online markedsføring. Her på bloggen deleer han ud af hans viden og erfaring.

Skriv en kommentar