unoeuro-webhotel

Tilføje flere domæner til UNOEURO webhotel

UNOEURO har nogle ret fornuftige priser når det kommer til webhosting og køb af domæner.

UPDATE 2017: 

✅ Få 3 måneders GRATIS hosting, brug RABATKODE: Følg dette link og brug koden: 3GRATIS

Deres mindste webhotel (Bronze), koster ca. små 10 kr. om måneden og her kan man faktisk tilknytte ubegrænset antal domæner til.

Jeg husker selv første gang jeg skulle prøve at tilknytte et ekstra domæne til et Bronze webhotel ved UNOEURO – det var ikke bare lige sådan noget man gjorde!

Efter mange forsøg, lykkedes det endeligt og så var det egentlig ikke så svært alligevel.

Efterfølgende har jeg stødt på en del andre webhotel-ejere ved UNOEURO, som også har haft svært ved at tilføje et nyt domæne til deres webhotel og jeg har derfor valgt at lave denne lille guide med billeder, der viser hvordan det klares – nemt og hurtigt.

Guide: Tilføj ekstra domæner til UNOEURO webhotel

Update november 2019: Jeg har over på min blog Kristianole.dk lavet en stor guide omkring valg af webhotel. Tag et kig derover hvor jeg anbefaler 6 danske webhoteller.

1. Først og fremmest, skal der købes et nyt domæne.

Når du bestiller domænet (fra din eksisterende konto), så vælger du blot DNS service.

2. Under produkt i venstre kolonne trykker du på “Administration” (se billede)

Tryk på administration...
Tryk på administration…

3. Her skal du trykke på boksen “Tilknyt flere domæner” (se billede)

Tryk på "Tilknyt flere domæner"
Tryk på “Tilknyt flere domæner”

4. Her ser du så en drop-down boks, hvor du kan trykke og vælge det domæne som du vil tilknytte. Vælg domænet og sæt kryds i “Vis indhold fra en unik undermappe, med samme navn som det tilknyttede domæne.” (se billede)

Se pilene og følg anvisningen herover...
Se pilene og følg anvisningen herover…

Wupti! Nu er dit domæne tilknytet til dit webhotel. Nu kan du så vælge om du vil lave en installation af f.eks WordPress via Unoeuros 1-click installer eller om du vil tilgå domænet via FTP og selv uploade de filer der skal vises på domænet. Hvis du tilgår det via FTP, så går du ind under public_html mappen, hvor du så finder en mappe med domænets navn. Det er her du skal uploade de filer, som du vil have på domænet.

Thats it!

3 kommentarer til “Tilføje flere domæner til UNOEURO webhotel”

 1. Hej Claus,

  Tak for din kommentar.
  Ja, du kan godt have begge sider / domæner liggende.
  Vedr. SEO, så kommer det an på om du havde forestillet dig, at disse domæner skulle linke til hinanden eller at domæneA skulle linke til domæneB for at give det noget linkjuice. Hvis det er tilfældet, så burde du nok ligge det ved en anden host og på den måde sprede de steder domænerne hostes.

  Svar
 2. Lige netop den guide jeg har søgt efter længe 🙂 Men det ved du jo allerede 😛

  Betyder det så at man blot skal benytte den samme database (altså den man købte første gang) – og så eventuelt bare give den et andet præfix?

  Svar
 3. Hej Kristian, rigtig fed guide.
  Men det er måske også vigtigt at gøre opmærksom på, at man først skal tilføje domænet til DNS og derefter tilknytte det. Det er i hvert fald den eneste måde jeg har haft sucess med det på.
  //Knuth

  Svar

Skriv en kommentar