No Cure No Pay

Dette er en anden og meget populær måde at afregne SEO ydelser på.

Det kommer af det engelske ordsprog “No Cure No Pay” som oversat til dansk, groft sagt, betyder “ingen resultater, ingen betaling!”

Hvordan skal det så forstås?

Nøjagtigt lige som du læser det – her kommer en kort historie, der beskriver det:

Du leder efter SEO, men er usikker på om leverandøren kan få dig op på den ønskede placering på Google.dk
Du kontakter os og vi aftaler at du ikke skal betale en eneste krone, før vi har fået dig op på den aftalte placering.
Herefter betaler du det aftalte beløb, måned efter måned, så længe resultaterne varer ved – eller som vores aftale løber.
Dette er hvad man kalder en Win-Win situation, da vi får mulighed for at bevise over for dig, at vi kan løfte opgaven og du derfor vælger at ligge flere ordre ved os, samtidigt med at du kun betaler for de opnåede resultater, hvor der gerne skulle komme noget afkast i form af henvendelser fra potentielle kunder der har fundet dig igennem en søgning på Google.dk

No Cure No Pay – Analysen

Inden vi kaster os ud i at lave dette arbejde for dig, laver vi selvfølgelig en grundig analyse for at være sikker på, at vi kan løfte opgaven og derfor ikke arbejder “gratis” eller spilder vores tid.

SEO på den sikre måde

Dette er altså metoden at gøre det på, hvis du kun vil betale for sikre top resultater i Google.

Derudover koster metoden som regel mere end normal SEO (udregnet pr. søgeord), da vi som firma stiller bruger nogle ressourcer, der først bliver tjent hjem 2-3 måneder senere + vi kan risikere at arbejdet er spildt, hvis vi ikke lever op til kunden forventninger

Skriv en kommentar