Ahandyhand ApS

Ahandyhand blev startet i 2009 med henblik på at lave en service, hvor man kan gi´ eller få en hånd. Det betyder at man hurtigt kan finde en der f.eks kan hjælpe med havehjælp eller man kan oprette sig og tilbyde sin hjælp og derved få et godt fritidsjob.

Kunden siger:

Han er for sej!

Det har været en lang, men rigtig god rejse at arbejde sammen med Kristian Ole Rørbye fra Seotext.dk omkring SEO optimering af ahandyhand.dk.

Da jeg startede ahandyhand.dk tilbage i 2009, havde jeg ingen anelse om hvilke discipliner, jeg måtte sætte mig ind i, for at kunne håndtere og optimere en ny website.

SEO var i den forbindelse et af de diffuse begreber, som jeg sporadisk havde læst om, men bestemt ikke sat mig ordentligt ind i.

Jeg mødte Kristian hos en fælles bekendt i efteråret 2010, og talte kort med ham om at optimere ahandyhand.dk´s trafik via SEO arbejde. Den snak resulterede i at Kristian de efterfølgende måneder, ikke blot blev leverandør, men også min personlige coach i forhold til en dybere forståelse af SEO, linkbuilding, værdien af blogs etc

Hvad Kristian har opnået, med hans SEO arbejde på ahandyhand.dk er fantastisk – og at han samtidig har evnet, at give mig indblik i en ”verden”, jeg ikke havde nogen erfaring med, er en kæmpe bonus.

At han rent fysisk bor langt fra mit kontor i Helsingør (i Thailand), har aldrig været et problem. Vi kommunikerer løbende over Skype, når vi skal drøfte nye tiltag, eller jeg har spørgsmål til SEO arbejdet.

Jeg kan kun anbefale alle, der står overfor udfordringen om at benytte SEO arbejde til forbedring af deres website at kontakte Kristian. Omvendt ville jeg også gerne holde lidt tæt med mit kendskab til Kristians mange kvaliteter. Han skulle jo nødigt få for travlt – så han ikke forsat kan have 110 % fokus på vores gode samarbejde!

Med venlig hilsen
Christian Arensbak

CEO ahandyhand.dk

ahandyhand logo

OM KRISTIAN OLE RØRBYE

Kristian Ole Rørbye er vores SEO-ekspert med mere end 15 års erfaring inden for SEO og online markedsføring. Her på bloggen deleer han ud af hans viden og erfaring.