Prøv den første måned gratis

[action color=”red”]
[actiontext]I december måned var der 10 virksomheder der tilmeldte sig gratis SEO i 1 måned. Vi lancerer snart dette tilbud igen, så stay tuned! [/actiontext]
[actionbutton color=”blue” url=””] Lukket for tilmelding [/actionbutton]
[/action]

Fra alle os til alle jer… Gratis SEO

Julen er hjerternes tid og det fejrer vi her i Thailand ved at smide den første gave under træet til dig derhjemme, der har et website, som du vil have på toppen –ikke af træet, men –på Google.

Hvad skal vi bruge fra dig?

For at komme i gang skal vi først og fremmest tage en lille dialog, hvor vi kommer ind på de planer og ønsker som I har til et evt. samarbejde.
Når det er på plads skal vi bruge godkendelse til at tilgå Jeres hjemmeside via enten CMS eller FTP.

Hvad indebærer det gratis SEO arbejde?

Vi laver 100% whitehat SEO for vores kunder og i den første måned, hvor vi tilbyder det helt gratis, for at bevise at det vi laver virker og giver gode resultater i Google, her udfører vi nøjagtigt det arbejde som vi ville have gjort ved en betalende kunde.

Hvad udfører vi på den første måned?

Vi udfører alle de nødvendige tiltag, der skal til for at du kan se og mærke at vores SEO arbejde virker efter hensigten – nemlig ved at give Jeres hjemmeside nogle bedre placeringer i Google og herved mere trafik. Det betyder at vi laver alt lige fra: on-site optimering, aktivetet i sociale medier, off-site optimering, analyse mm.

Se hvad vores kunder siger:

[raw] [testimonial]
[tentry image=”https://www.seotext.dk/wp-content/themes/seotextdk/images/christian.jpg” name=”Christian Arensbak” company=”Ahandyhand ApS”] Han er for sej!
Det har været en lang, men rigtig god rejse at arbejde sammen med Kristian Ole Rørbye fra Seotext.dk omkring SEO optimering af ahandyhand.dk. [/tentry] [tentry image=”https://www.seotext.dk/wp-content/themes/seotextdk/images/jespers.jpg” name=”Jesper Sølund” company=”Sølund Marketing”] Man får altid en fin service, og nogle gode artikler og meget rimelige
priser. Kan bestemt anbefales.[/tentry] [tentry image=”https://www.seotext.dk/wp-content/themes/seotextdk/images/allan.jpg” name=”Allan Sønderskov Darré” company=”Freetrailer A/S”] Efter megen søgen og kommunikantion med mit netværk faldt valget på Kristian fra SEOTEXT til at lave vores SEO arbejde på freetrailer.dk . Kristian er bosat og driver firma fra Thailand, hvilket betød nogle
ret attraktive priser i forhold til de danske tilbud som vi havde
fået. Prisen kombineret med et personligt møde med Kristian, da han var i
Danmark på visit, var det sidste der skulle til for at vi satte
vores “trust” her. [/tentry]

[/testimonial] [/raw]

Hvorfor gør vi så det her?

[note]Mange års erfaring gør os sikre på vores kunnen og det vil vi gerne vil vise dig. Og fordi vi synes at du fortjener at få maksimalt udbytte af din hjemmeside. Det er vores julegave til dig.[/note]
Vi sidder klar med et yderst effektivt SEO apparat, lokaliseret i Thailand, langt fra den danske kulde. Og her i solen, hvor vi garanteret ikke får en hvid jul, skal der lidt ekstra til,for at finde julestemningen frem. Men med denne lille for-julegave til jer derhjemme, begynder det at ligne noget.
Vi vil gøre vores allerbedste for at få dig på toppen af google, med alle de redskaber, der findes indenfor SEO. Vi har eksperterne til det hele med Kristan Ole Rørbye og hans årelange erfaring med SEOarbejde i spidsen som tovholder -og som din garant for, at du får lige præcis det ud af din hjemmeside, som du ønsker.

Din virksomhed skal opfylde følgende krav for at kunne deltage:

  1. Jeres firma skal være mere end 1 år gammelt
  2. Hjemmesiden skal have været online i mere end 1 år.
  3. Der skal være mulighed for at få adgang til hjemmesiden enten via CMS eller FTP.
  4. Vi udvælger søgeord/sætningerne der skal optimeres på, sammen – begge parter skal godkende dem inden samarbejdet begynder.
  5. Der skal være en reel interesse for at få lavet SEO.
  6. Der skal være grundlag for at samarbejdet kan fortsætte efter den gratis prøve periode. (såfremt I er tilfredse med vores udførste arbejde / resultater).

[button variation=”green” size=”large”]Opfylder din virksomhed ovenstående krav, så udfyld formularen og lad os komme i gang med 1 måned gratis SEO![/button]

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

[info]Det er selvfølgelig 100% uforpligtende når du trykker send [/info]