Twitter booster besøgstallet

Jeg følger dagligt med i statistikkerne på de forskellige sites jeg har online. En dag kunne jeg se en stigning på 5 gange af normalt besøgstalwww.seotext.dk jeg kiggede lidt nærmere i statistikken og kunne til min store overraskelse se at det var fra Twitter at alle disse ekstra besøgende kom fra.

Ved at se det hele lidt nærmere efter i sømmene viste det sig at det var Vadskaer der havde skrevet nogle positive ord om min hjemmeside på hans Twitter profil.

Herefter er der nogle af hans followers der har retweeted det og herefter steg besøgstallet igen.

Det positive ved denne oplevelse er, at segmentet det er blevet Tweeted i ligger tæt op af min målgruppe, hvilket resulterede i en del gode henvendelser.

Tak til Vadskaer for dette Tweet 😉

OM KRISTIAN OLE RØRBYE

Kristian Ole Rørbye er vores SEO-ekspert med mere end 15 års erfaring inden for SEO og online markedsføring. Her på bloggen deleer han ud af hans viden og erfaring.