Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering – det hjælper vi dig med

Når der skal laves søgemaskineoptimering af Jeres hjemmeside, webshop eller blog er det vigtigt at det bliver lavet på en ordentlig måde fra starten af, da det ellers hurtigt kan gå hen og blive noget dobbelt arbejde.

Søgemaskineoptimering består af mange faktorer

Søgemaskineoptimering er ikke bare lige et dyk ned på hjemmesidens kode og VUPTI, så er du foran alle dine konkurrenter på Google, Bing eller Yahoo for den sags skyld. Der er rigtig mange forskellige faktorer der spiller ind når man taler optimering af hjemmeside.

søgemaskineoptimering

Et hurtigt overblik over nogle af de vigtigste ting giver vi dig herunder:

  • Tekst – Google og de andre søgemaskiner elsker tekst. Teksten skal dog ikke bare være en masse lige gyldig fylde tekst, men noget tekst som giver mening over for søgemaskinerne samt især den søgende / besøgende. Mange tilbyder at skrive tekst, der fra start er optimeret, du kan læse mere om disse SEO artikler her.
  • Titler – Fortæl søgemaskinen hvad der er på de pågældende sider. Dette er et meget vigtigt punkt at få udfyldt med korrekte data.
  • Links – Også kaldet henvisninger er meget vigtigt for din hjemmeside. Links kan man få på to forskellige måder, nemlig eksternt og internt. Eksterne links kommer fra andre hjemmesider og udgør en meget stor faktor når man taler søgemaskineoptimering. Interne links kommer fra din egen hjemmeside / domæne og udgør også en væsentlig faktor og må især ikke overses på større sites, hvor det kan have en afgørende imellem succes og fiasko i kampen om første pladsen.
  • Tags – De korrekte tags i hjemmesidens kildekode er også vigtigt. Her kan nævnes tags på billeder, H1-H2-H3 tags.
  • Dobbelt content – Hvis der er noget søgemaskinerne og især Google ikke bryder sig om, så er det den samme tekst to steder på nettet. Derfor er det vigtigt ikke at bruge kopierede tekster til sin hjemmeside og sørge for at man kun har én version af hjemmesiden på enten www eller non-www.

Ovenstående punkter er et udpluk af nogle vigtige ting man altid skal huske når man laver søgemaskineoptimering, dertil kommer der en masse andre ting, som jeg ikke vil komme ind på her.

Kontakt os omkring søgemaskineoptimering

Du skal dog ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål omkring søgemaskine optimering. Vi svare meget gerne på spørgsmål inden vi indleder et decideret samarbejde omkring optimering af din hjemmeside.