SEO optimering

[info]Har du også lagt mærke til dette begreb rundt omkring på internettet? Det er et begreb der bliver mere og mere anvendt rundt omkring på internettet, i danske virksomheder og på uddannelses-stederne. [/info]

SEO optimering består af to ord

SEO optimering

Ja, det havde du nok allerede lagt mærke til og så ikke tænkt videre over det.

For at forstå hvad SEO optimering egentlig er, skærer vi det lige ud i to bider for at gøre det nemmere at tilgå.

SEO betyder

Søgemaskineoptimering eller på engelsk, Search engine optimization. Grunden til at SEO, er blevet så populært er den, at stort set alle virksomheder har fået øjnene op for, at hvis de vil have succes, så må de også være synlige på internettet. SEO optimering gør netop din virksomheds hjemmeside eller webshop mere synlig på den alt dominerende søgemaskine Google. Der findes også andre søgemaskiner så som: Bing og Yahoo, men de er ikke så interessante når vi taler om det danske markede, da Google her sidder på over 8 ud af 10 søgninger der bliver lavet på internettet.

Optimering står for

Optimering betyder at man laver noget bedre, eller forbedre noget i forhold til noget andet. Når man taler SEO optimering, så er det selvføligelig optimering af ens SEO arbejde. Optimeringen kan bestå af mange forskellige områder og det er her at en SEO konsulent kommer ind i billedet.

SEO konsulenten kan hjælpe dig med råd og vejledninger imens du udføre SEO på dit website. Konsulenten kan endvidere også lave en såkaldt SEO analyse af dit website, så du efterfølgende kan bruge den, ligesom man bruger en opskrift til madlavning.

SEO optimering the simple way

Vi har prøvet at gøre det så overskueligt som overhovedet muligt for vores kunder og potentielle kunder. Derfor har vi opdelt vores kompetencer i tre hovedområder indenfor SEO optimering. Vi kan hjælpe med følgende:

SEO Artikler – Vores absolut stærkeste og mest efterspurgte kompetence. Vi skriver SEO indhold til dit website.

SEO konsulent – Har du brug for gode råd og vejledninger imens du selv udfører SEO på dit website, så er det her denne service er interessant for dig.

SEO analyse – Har du lavet noget arbejde du vil have analyseret eller skal du igang med SEO af din hjemmeside, så er det vores analyse du har brug for.

Linkbuilding – Her skaffer vi dig gode, relevante og kvalitets link / henvisninger til din hjemmeside, blog eller webshop.

En kommentar til “SEO optimering”

Der er lukket for kommentarer.