F.A.Q.

Hvor lang tid tager det før jeg kan se resultaterne på Google?

Ved søgeord med almindelig eller middel konkurrence tager det som regel 2-3 måneder før man kan se nogle stabile resultater i søgemaskinerne så som Google.dk – dog kan der ofte være tilfælde hvor resultaterne allerede viser sig efter få uger, men dette er ikke noget vi kan garantere. Ved højkonkurrente søgeord så som “TV” er udsigten til topresultater meget længere og man må her ind og lave en avanceret analyse samt stille nogle del mål op, for at kunne udfører arbejdet ordenligt. Et søgeord som “TV” vil tage alt lige fra 6 måneder til 2 år at få op i toppen af Google.dk

Hvad koster det at få lavet SEO?

Det er et meget svært spørgsmål at svare på, da stort set alle SEO opgaver er forskellige fra kunde til kunde. Derfor anbefaler jeg altid at du tager kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få optimeret din hjemmeside til søgemaskinerne.

Jeg er kunde hos Jer og har et spørgsmål til en af mine SEO artikler?

Hvis du er kunde hos os og har et spørgsmål kan du blot tage kontakt via vores online kontakt formular eller ringe til os. Oplysninger finder du under kontakt.

Jeg vil gerne hyre Jer til at skrive artikler, men jeg er på udkig efter en special aftale omkring opbygningen af mine artikler, der falder udenfor de pakker i tilbyder. Hvad gør jeg?

Vi laver gerne et unikt tilbud til dig. Blot kontakt os og vi finder en fornuftig løsning.

Hvis jeg bestiller mine artikler i dag, hvornår vil jeg så modtage dem?

Vi bruger god tid på at skrive dine artikler og forhaster os ikke, så det tager måske lidt længere tid end ved andre steder. De fleste ordre vil blive sendt indenfor 7 arbejdsdage.

I grove træk kan man stille det op således:

1-5 artikler: Leveringstid = 3 arbejdsdage
5-10 artikler: Leveringtid = 6 arbejdsdage
10-20 artikler: Leveringstid = 10-12 arbejdsdage