Billig SEO – godt eller skidt?

Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind når man taler om billig SEO.

I de fleste tilfælde hænger kvalitet og pris sammen og sådan er det heldigvis også i søgeoptimerings branchen.  Det er ekstremt vigtigt at man som køber (firma), ikke går på kompromis med kvaliteten af den online markedsføring man køber, da det i sidste ende kan have katastrofale følger, hvis vedkommende der laver søgemaskineoptimeringen ikke ved, hvad han laver 100%.

Billig SEO

Priserne på SEO arbejde svinger rigtig meget i Danmark og kan variere lige fra 100 kr. i timen og op til knap 2.000 kr. i timen, hvilket betyder at margen er ekstremt stor og det kan være svært at vælge, da tingene hurtigt kan blive meget uigennemskuelige samt indviklet.

Derfor er det altid vigtigt at se nogle referencer og resultater på det arbejde SEO firmaet har lavet, inden man beslutter sig for at indlede et arbejde med dem.

Det skal også tages med i overvejelserne at nogle SEO firmaer er placeret udenfor Danmark – som for eksempel os, der er bosiddende i Thailand og derfor kan tilbyde nogle timepriser der er meget attraktive contra hvad man får. Dette på grund af, at det er en del billigere at leve i Thailand.

OM KRISTIAN OLE RØRBYE

Kristian Ole Rørbye er vores SEO-ekspert med mere end 15 års erfaring inden for SEO og online markedsføring. Her på bloggen deleer han ud af hans viden og erfaring.