Vi søger: SEO konsulent til fuldtidsstilling i Thailand

Drømmer du om sol og varme året rundt?

Så er du måske kun et skridt fra at gøre din drøm til virkelighed!

Hvis du er til SEO (søgemaskineoptimering) og har mod på og lyst til at opleve en helt anden verden, så er her en virkelig god mulighed –once in a lifetime!

Lidt om dig

Vi forventer at du er har masser af gå-på mod, har erfaring med SEO i form af:

  1. Naturlig interesse for SEO og online markedsføring
  2. Linkbuilding
  3. Analyse
  4. Copywriting

(har du ikke erfaring, kan vi finde en oplærings-løsning),  har lyst til og mulighed for at være her i firmaet i minimum 6 måneder.

Vi tilbyder dig en fuldtidsstilling i et ungt firma i vækst.

Der medfølger arbejdstilladelse, sygeforsikring, god konkurrencedygtig fast løn samt muligheder for provision. Og så dækker vi 50% af din flybillet.

Lidt om os

Firmaet beskæftiger sig med alt indenfor SEO samt online markedsføring generelt.

Da vi samarbejder med det danske marked, kan mødetiderne variere. På nuværende tidspunkt arbejder vi mellem klokken 12 og 20 i Thailand, hvilket svarer til klokken 6 til 14 i Danmark. Vi vægter, at der er en god tone i dagligdagen og at vi behandler hinanden med respekt. Vi arbejder hårdt, mens vi er på arbejde –og så er der til gengæld uovertrufne gode muligheder for også at få plads til et væld af gode oplevelser i fritiden.

Lidt info om byen Chiang Mai

Er den mest afholdte by i Nordthailand, det er en historisk by af storbystørrelse, men med landsby-hyggelig stemning.  Chiang Mai er omgivet af bjerge og jungle –og der er et væld af muligheder for at komme ud og opleve dette. Du kan finde muligheder for river-rafting, trekking, kayaking, mountainbiking, fiskeri, med meget mere indenfor en times kørsel fra centrum. Og på egen hånd kan man hver dag finde nye smukke ruter på motorcykel eller scooter.

Leveomkostningerne i Thailand

Er lave sammenlignet med Danmark.

En et-værelses kan typisk fås for 1000kr/måned. For 1500-2000kr/måned kan man finde mere luksuriøse lejligheder –med rengøring inkluderet.

Man kan leje en scooter for ca. 500kr/måned, benzin er billigt. Ønsker man i stedet at benytte de offentlige transportmidler, så kan man komme stort set alle steder indenfor bygrænsen for 4-6kr.

Et aftensmåltid på lokal tahilandsk manér koster 4-5kr, vesterlandsk mad er noget dyrere; en Big Mac menu koster 15-20 kr og de finere restauranter, italienske eller middelhavs-inspirerede tilbyder hovedretter mellem 30 og 60kr.

Med den løn vi tilbyder, vil du være rigtig godt dækket ind. Du kommer til at tjene ca 4-5 gange mere, end den gennemsnitslige thailænder, hvilket er normalt for vesterlændinge, der er bosat hernede.

Vi vil selvfølgelig stå til rådighed for dig, så du kommer godt på plads i din nye by; Chiang Mai i Nordthailand. Vi hjælper dig med at finde lejlighed, transportmiddel og giver os selvfølgelig også tid til at få dig til at føle dig godt tilpas socialt.

Ønsker du at høre mere om stillingen?

Så tak kontakt til Kristian Ole Rørbye på telefon: +45 6574 2003 eller mail: kontakt@seotext.dk

Læs meget mere om Chiang Mai her

OM KRISTIAN OLE RØRBYE

Kristian Ole Rørbye er vores SEO-ekspert med mere end 15 års erfaring inden for SEO og online markedsføring. Her på bloggen deleer han ud af hans viden og erfaring.

Skriv en kommentar